dinsdag, oktober 16, 2018
Start Buiten schrijnwerkerij
buitenschrijnwerkerij
  • Houten ramen, een tijdje geleden waren deze verdrongen door de onderhoudsvriendelijke PVC ramen en het Aluminium schrijnwerk. Maar de charmes en vooral geluids- en isolerende kenmerken van houten ramen hebben deze weer helemaal in de spotlights gebracht.
  • De mogelijkheden van houten ramen, de constructies die mogelijk zijn en de duurzaamheid geven een andere dimensie voor uw woning of andere projecten.
  • Wij bieden verschillende houtsoorten aan en werken met ramen op maat en volgens de door u gewenste stijl.
  • Daarbuiten mogen we de PVC en ALU ramen zeker niet vergeten, ook deze worden door ons nog steeds geplaatst en afgewerkt.
  • Bijpassende vliegenramen en schuifdeuren zorgen voor een insectenvrije nachtrust en zijn in vele kleuren beschikbaar.
 Klik hier voor onze realisaties

 

 

Renovatie van bij het begin, dat is de start van een totale metamorfose. Elk detail bespreken, bekijken en afwegen zodat het resultaat meer is dan uw dromen.

Wij zorgen voor het totaalpakket en werken samen met onze vaste onderaannemers om dit waar te maken, de ervaring van ons bedrijf en onze vaste mensen zijn onze troef al meer dan 20 jaar….

Uitbreiding van uw woning, kantoor of buitenverblijf op een perfect geïsoleerde manier door het gebruik van houtskeletbouw. Bespaar op uw stookkosten en een ervaar een droge bouwconstructie waarin je snel kan wonen.

Door ons totaalpakket kunnen we u een renovatie of verbouwing aanbieden met slechts 1 aanspreekpunt en zo zorgen wij ook voor de werkcoördinatie zodat alles vlot en kort na mekaar kan uitgevoerd worden.